Försäljningsvillkor

När du som kund handlar hos katzback.se omfattas du av Konsumentköplagen och lag om distansavtal.

Returrätt.

Efter digital leverans av fotografier kan köpet ej längre ångras.

Katzback.se lämnar inte ångerrätt på digitalt levererade fotografier eftersom mottagandet av ett digitalt fotografi innebär att kunden har accepterat att produkten ej längre kan återlämnas. Detta  är i enlighet med ”Konsumenttjänstlagen” och gällande rättspraxis för området.

Om man däremot köper ett inramat fotografi, en canvastavla eller en fotoposter. Så gäller konsumentköplagen fullt ut.


Allmänna villkor.

Samtliga priser i våra prislistor är angivna inklusive moms. Alla priser är inklusive frakt där inget annat anges. Vi reserverar oss mot eventuella felaktigheter och förändringar utom vår kontroll.

Efter att du som kund har skapat ett konto, för att lägga order via Katzback.se. Ansvarar du som kund fullt ut för alla transaktioner som görs via dina behörigheter i Katzback.se. Vid uppsägning eller spärr av användare gäller kundens skyldigheter till dess Katzback.se bekräftat uppsägningen skriftligt. Via E-post. Levererade varor förblir vår egendom till dess full likvid erlagts.


Priser och frakt.

Priserna anges i SEK och inkluderar moms. Vi har inga omkostnader vad gäller frakt när vi levererar ”elektroniskt” via e-post, eller när kunden själv "laddar hem", det köpta fotografiet. De priser du ser på våra digitala fotografier är de priser du betalar vid köpet.

Vi lägger inte på avgifter gällande betalning via Swish eller banköverföring. Fakturaavgiften är 10 % på ordersumman.

På alla andra produkter, tex canvastavlor, fotoförstoringar, fototavlor, fotoposters osv. Gäller att frakten är inräknad i priset (om inget annat anges).


Betalningsvillkor.

Som kund är du medveten om och accepterar att genomförandet av ett köp på Katzback.se webbsida innebär ett betalningsansvar.


Beställning och orderbekräftelse.

Genom att genomföra ett köp hos Katzback.se accepterar du dessa Försäljningsvillkor. Genom att acceptera villkoren förbinder du dig att följa villkoren i sin helhet, samt godkänner vår behandling av dina personuppgifter hos oss.
Försäljning görs inte till omyndig eller beställare under 18 år.
1. När du har gjort din beställning  kommer du efter några minuter att få ett e-postmeddelande som innehåller en bekräftelse på den genomförda beställningen – det vi kallar ”Orderbekräftelse”.
2. När du har betalat dina foton, och vi har mottaget pengarna. Kommer du att få ett e-postmeddelande att dina varor är klara för leverans - det vi kallar "Order-uppdatering".

3. När du fått detta andra E-postbrevet, så skickas varan till dig. Om du beställt att du vill "ladda hem" ditt foto själv. Så kan du nu, logga in med ditt konto hos oss, klicka på knappen "Mitt konto" högst upp, och sedan välja "Se dina nedladdningar". Här kan du "ladda hem" det som du köpt.

Om du beställt en färdig canvastavla, ny canvastavla, fototavla eller en fotoposter. Så kommer den att skickas till dig via


Om något går fel.

Vi strävar efter att hjälpa dig i alla lägen. Vårt mål är att möta våra kunders behov och önskemål, samt att finnas där hela vägen. Vid eventuella fel med produkten uppmanas du att beskriva vad felet är.


Garanti.

Garanti lämnas ej på produkter som hanterats felaktigt eller på annat sätt ej används på anvisat sätt.
Vid återsändandet skall kunden göra en Returanmälan.

Observera att erhållande av returnummer ej utgör ett godkänt garantiärende. Vid återsändandet skall returfrakten vara betald samt med faktura/följesedel bifogad och tydligt uppmärkt med returnummer. Varan skall vara förpackad i av Posten godkänt ytteremballage (t ex wellpappkartong). Garantiärenden som inkommer till oss utan godkänt ytteremballage (t ex i kuvert) returneras till kund utan åtgärd då dessa ej kan godkännas för garantiåtgärd.
Garanti ges först när Katzback.se mottagit produkten och funnit den insänd i enlighet med ovanstående villkor.


Ångerrätt.

I enlighet med svensk lagstiftning om konsumentskydd vid distansavtal har privatkonsument 14 dagar på sig att frånträda sitt köp från det att kunden har mottagit produkten. Kunden har rätt att öppna och kontrollera varan. I de fall där värdeminskning skett vid öppnandet och kontrollen av varan kommer Katzback.se debitera kunden för denna värdeminskning. Kunden skall före återsändandet göra en Returanmälan.

Observera att erhållande av returnummer ej utgör ett godkännande av ångerrätt. Vid återsändandet skall returfrakten vara betald samt med faktura/följesedel bifogad och i förekommande fall vara tydligt märkt med returnummer. Varan ska vara förpackad i av Posten godkänt ytteremballage (t.ex. wellpappkartong) då det åligger kund att produkten inkommer till Katzback.se samt att den inte skadas under returtransporten. Du kan även meddela Katzback.se om frånträdande av köp genom att fylla i och posta Konsumentverkets blankett till oss. Erhållande av returnummer utgör inte godkännande av ångerrätt utan godkänns först när Katzback.se mottagit produkten och funnit den insänd i enlighet med ovanstående villkor. Vid fullt godkännande av ångerrätt återbetalas hela beloppet kunden betalt för varan.

Mer information om våra Ånger / Returrätt finner du här


Tvist.

En eventuell tvist kan hänvisas till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN). 

Katzback.se har som policy att följa ARN:s rekommendationer. Information om hur du upprättar en anmälan hittar du på:

arn.se/info-konsument/hur-jag-anmaler/.Gå direkt till butiken... Besök vår Facebook-sida...
Notice: Undefined variable: success in /customers/e/4/f/katzback.se/httpd.www/catalog/view/theme/default/template/information/information.tpl on line 28Notice: Undefined variable: error_warning in /customers/e/4/f/katzback.se/httpd.www/catalog/view/theme/default/template/information/information.tpl on line 33
 Tillbaka